Maandag 19 mei hebben de verkeersregelaars onder geweldige weersomstandigheden voor de eerste keer de route verkend. Gijs heeft meer dan extra energie in het tot stand komen van de route moeten steken.

Op 27 september de dag dat de 25ste Sintmarun plaatsvind worden er nog twee evenementen georganiseerd namelijk “De tocht om de Noord”en de   “Wielerronde”. Toch is het Gijs gelukt een mooie route uit te stippelen met hoe kan het ook anders de nodige verrassingen er in.

Peter Weites reed voor het eerst mee, Peter welkom in de club verkeersregelaars van de Sintmarun

Bijzonder en daarom blijven we het benoemen is het feit dat John Wassenaar al jaren helemaal uit Heemskerk komt om de route te verkennen , sinds 3 jaar samen met zijn zoon Jeroen. Afgelopen maandag was en bleef het weer goed maar vaak gingen ze samen weer terug over de Afsluitdijk met regen en windstoten. John rijdt al bijna mee vanaf de begintijd van de Sintmarun voor nog meer verkeersregelaars geld hetzelfde zoals Paul Nap.

Tijdens de stop in de route met koffie en een gehaktbal werden de nodige anekdotes verteld. Als organisatie horen we deze verhalen graag vanwege de 25ste keer.

Maandag 26 mei wordt de route weer gereden dan  zullen er vast nog meer anekdotes over tafel rollen.

     

v.l.n.r Gert Kuipers, Elze Stolte, Gijs Wevers, Annemiek Sterenberg

v.l.n.r Gert Kuipers, Elze Stolte, Gijs Wevers, Annemiek Sterenberg

 

Paul Nap

Paul Nap

DSC08074

John en Jeroen Wassenaar

 

DSC08069       DSC08068