Filmvertoning 25ste editie Sintmarun groot succes!

SONY DSC

Dinsdag 7 oktober jl. vond de filmvertoning van de 25ste editie van de Sintmarun plaats. De DVD was te zien in café de Brink te Sintmaheerdt in Tolbert. De motorrijders, vrijwilligers, cliënten en andere geïnteresseerden waren vanaf 19.00uur welkom voor een kopje koffie. Nadat iedereen een plekje had gevonden ging de film van start. Na afloop was er voor alle aanwezigen tijd om nog even na te genieten van de geweldige film.

De film

Tijdens het evenement werden uiteraard filmopnames gemaakt. Deze zijn door René de Ruiter gecompileerd tot een ongeveer half uur durende film. Op deze film zijn opnames te zien van het gehele weekend: van het binnenrijden van de motoren met zijspan tot het afscheid nemen en uitzwaaien van de motorrijders.

 Filmvertoning

Die avond zocht iedereen bij binnenkomst meteen een goed plekje (het liefst vooraan natuurlijk). De film begon met de filmopnames met de weersverwachtingen voor het Sintmarun-weekend, gepresenteerd door Harma Boer van RTV Noord. Vervolgens kwamen er fragmenten van vrijdagavond tot en met zondagochtend in beeld. Gedurende de film zagen sommige cliënten zichzelf terug, zij vonden dit zichtbaar geweldig. Ook de cliënten die niet tijdens de film in beeld verschenen, maar wel aanwezig waren, genoten met volle teugen. Het was muisstil in de zaal, op wat geluiden van cliënten na wanneer ze zichzelf in beeld zagen. Na de filmvertoning bedankte Bea iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en was er een luid applaus.

 De motorrijders, vrijwilligers en zeker ook de cliënten kijken nu alweer uit naar de 26ste editie van de Sintmarun!

 Vele motorrijders, vrijwilligers en cliënten hebben deze DVD al besteld om nog vaak te kunnen genieten van het Sintmarun-weekend. Wilt u ook een DVD bestellen van de 25ste editie van de Sintmarun? Dat kan! Op de website www.sintmarun.nl is hiervoor een bestelformulier te vinden. 

SONY DSC