De kop is eraf!

DSC06593

Maandagavond 17 Juni en Zondagmiddag 23 Juni hebben de verkeersregelaars gezamenlijk de route kunnen verkennen voor de Sintmarun op zaterdag 28 september 2013.

We mochten een aantal nieuwe verkeersregelaars toevoegen aan de groep. Dit was ook wenselijk want de fam. Ter Veld is gestopt na vele jaren van dienst te zijn geweest voor de run. De organisatie bedankt hen voor hun jarenlange vrijwillige inzet.

Wat we elk jaar blijven vermelden omdat we het bijzonder blijven vinden en erg waarderen is dat John Wassenaar, één van de verkeersregelaars, zelfs helemaal uit zijn woonplaats Heemskerk komt rijden. Vervolgens de route rijdt (ongeveer 120 km) en vervolgens weer terug te rijd  naar Heemskerk. Sjapoo.

Ook Gijs Wevers geeft een prachtig voorbeeld waaruit het ultieme vrijwilligerswerk bestaat. Hij heeft de route uitgezet en daardoor al veel kilometers gemaakt plus tijd uitgetrokken om te zorgen dat er voor 2013 weer een prachtige route gereden kan worden. Één van de sterke punten van de Sintmarun.

Veel verkeersregelaars en andere mensen die de Sintmarun een warm hart toedragen rijden de route nog eens privé over op een mooie dag. Alom waardering.

Kortom de kop is eraf. We gaan samen met alle vrijwilligers ervoor zorgen dat ook Sintmarun 2013 voor iedereen weer één van de hoogtepunten van het jaar wordt.

DSC06602